En ukes ferie- Viva España

I morgen skal jeg dra skrotten min sørover, nærmere bestemt Spania. Hurra. Bytte ut regn og gummistøvler med solbrenthet og mygg. Jeg gleder meg som en liten mark. Ikke feil det.

Selvom jeg reiser, har jeg tilgang til internett, så jeg får sjekket mailene dere sender. Jeg får bare ikke sendt dere produktene iløpet av denne uken, så da er det bare å ta på seg tålmodighetsbrillene. Neida. Men uansett- fortsett å sende mail. Så har jeg noe å gjøre på kveldstid;)Her skal jeg tilbringe mine neste 7 dager og netter. Yeeey!Og her skal jeg bli så ufattelig brun at ikke passkontrollen tror det er meg når jeg skal inn i Norge igjen.Jeg skal hilse på denne karen........og han her.Disse planlegger jeg imidlertid å ta med meg hjem. Snask!

Ha en flott helg i regnværet, og nyt sommervarmen når den er tilbake på mandag!

:)

Én kommentar

Christine

10.jun.2010 kl.19:18

Åh, kjenner at jeg er en smule misunnelig på deg akkrat nå;-) Håper at du får noen herlige dager i varmere strøk. Kos deg, det har du fortjent!

Skriv en ny kommentar

summersale

summersale

23, Oslo

Hallo! Jeg har tatt en opprydning i skapet, og tenkte med det å selge noen av mine kjøp opp gjennom tidene. Jeg tenkte å ha et godt, gammeldags garasjesalg, men jeg kom på at jeg ikke har en garasje. Så da blir det et moderne garasjesalg istedet. Nye produkter legges ut kontinuerlig. Eventuell frakt kommer i tillegg. Henvendelser og bud: garasjesalg@hotmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits